GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Avancerede tilmeldingsformularer

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Sådan finder du de avancerede indstillinger for tilmeldingsformularer:

1. GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Gå til området Tilmeldingsformularer, og klik på Rediger under den formular, du skal tilpasse.
  3. Avancerede indstillinger for webformular, knap Rediger
  4. Vælg fanen Avanceret til højre på siden.

Valgmulighederne for Avanceret tilmeldingsformular:

Rediger aktiveringsmeddelelse
Brugerdefinerede landingssider
Siden tilmeldingsformular
Knaptekst
Bekræftelse for at abonnere igen
Bekræftelsespolitik
Sprog

Rediger aktiveringsmeddelelse

Når kontaktpersoner tilmelder sig via din dobbelt GoDaddy Email Marketing dem en bekræftelsesmail. De skal klikke på bekræftelseslinket i denne e -mail for at blive føjet til dine aktive abonnenter. Du kan tilføje din egen brugerdefinerede tekst til denne bekræftelsesmail ved hjælp af knappen Rediger aktiveringsmeddelelse . Du kan også ændre oplysningerne fra og emnelinjen i bekræftelses -e -mailen her.

Brugerdefinerede landingssider:

Når abonnenter indsender oplysninger til din formular, bruger GoDaddy Email Marketing standardlandingssider til at fortælle tilmeldinger, at alt gik glat :) Du kan omdirigere dine abonnenter til dine egne tilpassede sider - bare tilføj din url til den destinationsside, du gerne vil at tilpasse. Klik på Gem, test, og du er klar!

Lær mere om forskellen på bekræftelseslandeside og aktiveringslandingsside her.

Siden tilmeldingsformular:

Så du har en tilmeldingsformular på din hjemmeside og vil linke til den i din sidefod af din kampagne? Tilføj URL'en på stedet tilmeldingsformular :)

Bemærk: Dette gælder kun, hvis din tilmeldingsformular IKKE er a GoDaddy Email Marketing -formular. Lær, hvordan du tilføjer din standardtilmeldingsformular til din e -mail -sidefod, her.

Knaptekst:

Her kan du tilpasse visningen af abonnementsknappen på din formular.

Bekræftelse for at abonnere igen:

Vælg kun denne indstilling, hvis din formular er dobbelt tilvalg . Hvis du vil sende en bekræftelsesmail til alle tilmeldinger, selvom de allerede er i dine aktive abonnenter, skal du markere denne indstilling.

Bekræftelsespolitik:

Alle tilmeldingsformularer er som standard dobbelt tilvalg. Dobbelt tilvalg betyder, at dine tilmeldinger modtager en bekræftelses-e-mail med et link i det. De føjes ikke til dine aktive abonnenter, før de klikker på dette link i deres e -mail. Det er en mere sikker metode til at indsamle tilmeldinger og vil holde dine abonnenter fri for spam -bots, som måske finder din tilmeldingsformular.

Dette eliminerer også chancen for misbrug, når nogen indsender en andens e -mailadresse uden deres viden og imod deres vilje. Det er en enkel måde at sikre, at dine nye tilmeldinger også er stavefejlfri!

Enkelte tilmeldingsformularer aktiverer et nyt abonnement umiddelbart efter tilmelding. Der sendes ingen bekræftelses -e -mail med dette valg. Det er en god ide at sikre dig, at du har en captcha, hvis du bruger denne mulighed :)

For at aktivere enkelt tilvalg skal du bare markere feltet og gemme det. For at lade formularen være dobbelt tilvalg, skal du ikke markere afkrydsningsfeltet.

Sprog:

Du kan vælge det specifikke sprog til denne formular her. Dette er adskilt fra din kontos sprogindstilling. Dette gælder kun for denne formular, og standardbekræftelsen vises for personer, der tilmelder sig denne formular.

Relaterede emner:

Hvordan føjer jeg min formular til mit site?