Ændr en MX-post

Du kan redigere dine MX-poster (Mail Exchanger) i din DNS-zonefil når som helst. Hvis du foretager ændringer af dine MX-poster, kan det afbryde din e-mailtjeneste midlertidigt.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. På siden DNS-administration skal du vælge rediger dns-blyantikon blyantikonet ud for den MX-post, du ønsker at redigere.

Bemærk: Et domæne kan kun bruge én e-mailtjeneste ad gangen. Du kan f.eks. bruge Microsoft 365 eller Google-e-mail på et domæne, men du kan ikke bruge begge e-mailtjenester på det samme domæne.

5. Rediger oplysningerne til din MX-post:
    • Vært: Domænet eller underdomænet for MX-posten. De fleste mailservere vil bruge @ til værten, men du kan også bruge et underdomæne såsom www eller mail.
    • Peger på: Adressen på mailserveren såsom smtp.secureserver.net.
    • Prioritet: Rækkefølgen, som posten evalueres og bruges i. Lavere prioriteter læses før højere prioriteter.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Relaterede trin

• Bekræft, at dine MX-poster er korrekt konfigureret ved at sende en test-e-mail til dig selv. Husk, at der kan gå op til 48 timer, før DNS-ændringer træder i kraft.
  • Slet eller tilføj en MX-post når som helst.