Ændr mit telefonnummer med totrinsbekræftelse

Du kan ikke ændre det mobilnummer, du bruger til totrinsbekræftelse, direkte. Hvis du vil ændre nummeret, skal du først deaktivere totrinsbekræftelse på din konto og derefter aktivere funktionen igen med dit nye nummer.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.