Ændr mit telefonnummer med totrinsbekræftelse

Hvis du vil ændre telefonnummeret til totrinsbekræftelsen, skal du slette det eksisterende nummer fra din konto, og derefter tilføje det nye nummer.

Påkrævet: Hvis du ikke har adgang til den enhed, som du brugte, da du konfigurerede totrinsbekræftelse, kan du gå til Annuller totrinsbekræftelse og følge trinnene i Jeg har ikke adgang til enheden (eller en backup).
  1. Følg trinnene i Annuller totrinsbekræftelse for at slette det eksisterende nummer.
  2. Følg trinnene i Aktivér totrinsbekræftelse for at tilføje dit nye nummer.

Flere oplysninger

• Hvis du vil benytte dig af den bedste tilgængelige sikkerhed, kan du bruge en hardwarenøgle til totrinsbekræftelse.