Ændre websidens profil

Som standard anvender din websides profil automatisk din kontos e-mail – sammen med det webside-navn og den fysiske adresse, du angav, da du konfigurerede websiden. Du kan ændre disse oplysninger om nødvendigt.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på knappen med tre bjælker øverst til venstre.
    Klik på knap med tre bjælker øverst til venstre
  3. Klik på Indstillinger i menuen i siden.
    klik på Indstillinger
  4. I Indstillinger skal du klikke på Webside-profil.
    klik på webside-profil
  5. Du kan sagtens ændre dine profilindstillinger, men du skal være klar over, at hvis du ændrer Webside-navn, ændrer du også din websides nuværende adresse på .godaddysites.com. (Se Skift domæne for website.)
    rediger webside-profil
  6. Når du er færdig, skal du klikke på pilen, der peger til venstre, indtil du kommer tilbage til knappen med tre bjælker.
  7. Klik på hovedvinduet til højre, klik dernæst på Færdig (mobiltelefon) eller Forhåndsvisning (tablet- eller stationær computer).
  8. Klik til sidst på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).