Ændre websidens profil

Som standard anvender din websides profil automatisk din kontos e-mail – sammen med det webside-navn og den fysiske adresse, du angav, da du konfigurerede websiden. Du kan ændre disse oplysninger om nødvendigt.

1. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  2. Klik på panelet Indstillinger for hjemmeside.
    klik på panelet Indstillinger for hjemmeside
  3. Klik på Hjemmesideprofil.
  4. Rediger din profilindstilling. Hvis du skifter Hjemmesidenavn, opdateres hjemmesidens aktuelle adresse automatisk. (Se Opret forbindelse mellem min hjemmeside og et andet domæne.)
    redigere hjemmesideprofil
  5. Når du er færdig, skal du klikke på pilen, der peger til venstre, indtil du kommer tilbage til hovedvinduet.
  6. Klik på hovedvinduet til højre, klik dernæst på Færdig (mobiltelefon) eller Forhåndsvisning (tablet- eller stationær computer).
  7. Klik til sidst på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).