Hjemmesideprogram Hjælp

Ændre websidens profil

Som standard anvender din websides profil automatisk din kontos e-mail – sammen med det webside-navn og den fysiske adresse, du angav, da du konfigurerede websiden. Du kan ændre disse oplysninger om nødvendigt.

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på panelet Indstillinger for hjemmeside.
    klik på panelet Indstillinger for hjemmeside
  4. Klik på Hjemmesideprofil.
  5. Rediger din profilindstilling. Hvis du skifter Hjemmesidenavn, opdateres hjemmesidens aktuelle adresse automatisk. (Se Udskift min hjemmesides domæneadresse.)
    redigere hjemmesideprofil
  6. Når du er færdig, skal du klikke på hjem-knappen.
    hjem-knap
  7. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så du kan klikke på Eksempel for at se resultaterne, når du er færdig.
  8. Når du er helt færdig, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær pc/tablet).