Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift adgangskode til min GoDaddy -konto

Du kan ændre adgangskoden til din GoDaddy -konto, når du er logget på din konto.

1. Gå til din GoDaddy Login & PIN -kode -kode. Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. I afsnittet Adgangskode skal du vælge Rediger .
  3. Indtast din nuværende adgangskode .
  4. Indtast en Ny adgangskode , og indtast den derefter igen under Bekræft adgangskode .
  5. Vælg Gem . Du får vist en succesmeddelelse, når din adgangskode er opdateret.