Ændring af baggrund og farver

Ændring af din websites baggrund og farver er ligesom at skifte gulv og tapet i et værelse; det kan styrke den visuelle tiltrækningskraft. Med Website Builder kan du ændre baggrunden og farverne på din website.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på websitens baggrund, og vælg derefter Baggrund.

Med visse skabeloner er du måske nødt til at klikke i nærheden af kanten på siden for at udløse visning af pop op'en Baggrund-/Sideindstillinger.

3. I vinduet Indstillinger for websitebaggrund kan du ændre følgende valg:
    • Farve — Klik på farvevælgeren, og vælg derefter den ønskede farve. Hvis du ønsker at baggrunden skal skifte imellem flere farver, vælger du Farvegradient.
    • Billede — Hvis du vil ændre websitens baggrund til et billede, klikker du på Skift, og uploader derefter et billede fra din computer eller vælger et lagerbillede. Du kan også importere et billede fra din Facebook® eller Instagram® konto. Du kan få flere oplysninger om billeder i Tilføjelse og redigering af billeder.
    • Justering — Klik på pilene for at få den ønskede placering for dit baggrundsbillede.
    • Gentag — Hvis du vil arrangere dit baggrundsbillede i et mønster lodret, vandret eller begge dele, kan du i rullemenuen vælge, hvordan dit baggrundsbillede skal gentages.
    • Rulning — Hvis du ønsker, at baggrundsbilledet skal rulle med siden, vælger du Rul baggrund med side.
  4. Når du er færdig med at foretage ændringer, så klik på Gem.
  5. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.

Sådan ændres sideindstillinger med Website Builder

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på websitens baggrund, og vælg derefter Sideindstillinger. Eller klik på det trelinjede ikon i det øverste højre hjørne af din skærm og vælg Sideindstillinger.

Med visse skabeloner er du måske nødt til at klikke i nærheden af kanten på siden for at udløse visning af pop op'en Baggrund-/Sideindstillinger.

3. I vinduet Egenskaber: Baggrund for side kan du frit ændre følgende valgmuligheder:
    • Bredde — Brug rullepanelet vil at forøge eller reducere bredden på din side, eller indtast en dimension.
    • Højde — Brug rullepanelet vil at forøge eller reducere højden på din side, eller indtast en dimension. Du kan ikke oprette en side, som er kortere end dens indhold; du er nødt til at først at flytte noget af indholdet til en anden siden.
    • Topposition — Brug rullepanelet til at hæve eller sænke din websidens placering fra toppen af skærmen, eller indtast en dimension.
    • Farve — Klik på farvevælgeren, og vælg derefter den ønskede farve.
  4. Når du er færdig med at foretage ændringer, så klik på Gem.
  5. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.