Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Ændring af .DE navneservere

Når de ændres til et .DE -domænenavn, skal de nye navneservere opfylde følgende kriterier:

• Opdateringshastighed mellem 10000 og 86400 sekunder
  • Prøv igen mellem 1800 og 28800 sekunder
  • Udløbsfrekvensen er mellem 604800 og 3600000 sekunder
  • Resource record TTL (Time To Live) mellem 180 og 345600 sekunder

Følgende kriterier skal også være opfyldt:

• MX -fortegnelsen for domænet skal overføres til en mailserver, der er gyldig i hele domæneregistreringsperioden.
  • DNS -serverne skal være placeret på to forskellige klasse C -netværk.
  • Zonefilerne for begge navneservere skal have matchende serienumre.
  • De primære og sekundære værter, der er angivet i begge zonefiler, skal stemme overens med den indtastede første og anden navneserver.

Bemærk: Disse begrænsninger er indført og håndhæves af .DE -domænenavnsregistret, ikke af os.