Web- og klassisk hosting Hjælp

Ændring af dit WordPress-domænenavn

Hvis du ønsker at ændre din WordPress® websites domænenavn, kan du bruge dit WordPress-kontrolpanel. Du skal også flytte din WordPress-websites filer til den korrekte placering og sikre dig, at dit nye domænenavns DNS er indstillet korrekt.

Advarsel: Hvis du følger disse instruktioner, vil dit eksisterende WordPress-website blive utilgængeligt i mindst 24 timer. Vi anbefaler, at du sikrer dig, at du har adgang til både dine WordPress-filer og det nye domænenavns DNS, før du udfører denne procedure.

Denne artikel antager følgende:

• Du benytter den seneste version af WordPress. Du kan få yderligere oplysninger i
    .
  • Du bruger den samme hostingkonto til din nye WordPress-website.
  • Din DNS er konfigureret. Du kan få yderligere oplysninger i Skift navneservere til mine domæner.

Bemærk: WordPress-installationer, som administreres gennem GoDaddy Hosting Connection® kan ikke længere administreres ved hjælp af GoDaddy Hosting Connection, når du har fuldført denne proces.

Ændring af WordPress-domænenavnet til det primære domæne

Advarsel: Hvis du har en administreret WordPress-konto (flere oplysninger), skal du bruge instruktioner i Skift mit domæne.

Du er nødt til at opdatere dit domænenavn i WordPress-kontrolpanelet og Hosting Control Panel'et.

Sådan ændres WordPress-domænenavnet til det primære domæne

1. Log ind på dit WordPress-kontrolpanel (http://smarteksempel.com/wp-admin, hvor smarteksempel.com er dit domænenavn).
  2. Klik på Indstillinger, og derefter på Generelt.
  3. I feltet WordPress-adresse (URL) og Websiteadresse (URL) indtaster du det nye domænenavn eller den URL, som du vil bruge, og klikker derefter på Gem ændringer.
  4. Skift din hostingkontos primære hostede domænenavn til det nye domæne, som du ønsker at bruge. Du kan få yderligere oplysninger i Skift din kontos domæne.
  5. Vend tilbage til din website og log ind på dit WordPress-kontrolpanel (http://smarteksempel.com/wp-admin, hvor smarteksempel.com er dit domænenavn).
  6. Klik på Indstillinger, og derefter på Permalinks.
  7. Nulstil permalinkene til din WordPress-website. Se Løsning af Permalink-problemer med WordPress for at få yderligere oplysninger.

Ændring af dit WordPress-domænenavn til et underdomæne

Når du arbejder med underdomæner, er du nødt til at foretage opdateringer i WordPress-kontrolpanelet og Hosting Control Panel'et.

Sådan ændres dit WordPress-domænenavn til et underdomæne

1. Kopiér filerne fra din gamle WordPress-placering til den nye. Du kan yderligere oplysninger i:

Bemærk: Hvis du vil flytte dit WordPress-website til dit rodbibliotek, skal du vælge html-biblioteket i FTP Filhåndtering.

2. Log ind på dit WordPress-kontrolpanel (f.eks. hvis du installerede WordPress på rodniveauet, går du til http://smarteksempel.com/wp-admin, hvor smarteksempel.com er dit domænenavn).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Udfyld følgende felter:
    • WordPress-adresse (URL) — Indtast det fuldt kvalificerede domænenavn til din WordPress-websites nye placering. F.eks. http://smarteksempel.com/nyt/ hvor smarteksempel.com er dit domænenavn og nyt er det nye bibliotek til din WordPress-website.

Bemærk: Hvis du vil flytte dit WordPress-website til dit rodbibliotek, må du ikke indtaste et bibliotek efter domænenavnet.

• Klik på Gem ændringer
    • Websiteadresse (URL) — Indtast den samme adresse, som du indtastede i feltet WordPress-adresse (URL).
  5. Nulstil permalinkene til din WordPress-website. Se Løsning af Permalink-problemer med WordPress for at få yderligere oplysninger.
  6. (Valgfrit) Omdiriger dit gamle WordPress-bibliotek. Se Viderestil URLer med din hosting-konto for at få yderligere oplysninger.

Hvis du bliver ved med at finde brudte billeder og hyperlinks hele vejen igennem din website, er du måske nødt til at rydde din website for forældede links. Du kan få yderligere oplysniger i Søg og erstat plugin i WordPress-arikivet.

Du kan få yderligere oplysninger i