Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Ændring af plads til din konto til onlinelager

Din konto til onlinelager leveres med forskellige mængder lagerplads afhængigt af den plan, du har købt. Hvis du har brug for ekstra lagerplads, kan du købe den i inkrementelle pakker.

For at opgradere lagerplads

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Onlinelager .
  3. Klik på Indstillinger ved siden af den konto til onlinelager, som du vil opgradere.
  4. Gå til fanen Tilpas , vælg en ny plan eller ekstra lagerplads, og klik derefter på Til kassen .
  5. Fortsæt gennem kassen.

Hvis du ikke længere har brug for ekstra lagerplads, kan du fjerne det fra din konto.

Til nedgradering af lagerplads

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Onlinelager .
  3. Klik på Indstillinger ved siden af den onlinelager -konto, som du vil nedgradere.
  4. Gå til fanen Tilpas , vælg en ny plan eller ekstra lagerplads, og klik derefter på Til kassen .
  5. Fortsæt gennem kassen.
  6. Bemærk: Hvis annullering af yderligere lagerplads sænker kapaciteten på din Onlinelagerplads under den lagerplads, der i øjeblikket er i brug, bliver din konto låst. Fremtidige uploads er ikke tilgængelige, før der købes ekstra lagerplads, eller filer ryddes for at frigøre lagerplads.