Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Ændringer af Workspace Unlimited e -mailplaner

Vi har foretaget nogle store ændringer i vores Workspace e -mail baseret på kundefeedback. Du får meget hurtigere, mere pålidelig e -mail, og meget mindre spam vil gøre det gennem vores mere avancerede filtre.

Priser for Workspace Unlimited for e -mailplaner er som følger:

• De første 5 postkasser koster $ 11,99 USD pr. Måned.
  • Yderligere postkasser koster hver $ 1,99 USD pr. Måned.

Disse ændringer i infrastruktur og priser påvirker ikke din nuværende indstilling for enhed eller e -mailklient. Vi tager os af alt i baggrunden. Og du vil fortsat nyde godt af ubegrænset e -mail -lager.

Vi er forpligtet til at levere den bedste værdi - professionel forretnings -e -mail med uovertruffen support og konkurrencedygtige priser. Hvis du har spørgsmål til disse ændringer eller gerne vil have hjælp til at gennemgå din nuværende konfiguration, skal du kontakte kundesupport .

Flere oplysninger

• Disse ændringer gælder for planer købt før februar 2014 og skal fornyes. Hvis du har fornyet din e -mailplan siden 2014, gælder disse oplysninger ikke for dig. Kontakt kundesupport ang. E -mailplaner og priser.