Afbryd forbindelsen til min Facebook -virksomhedsside fra GoDaddy Conversations
Når du afbryder din Facebook -virksomhedsside fra GoDaddy Conversations, holder du op med at modtage Facebook Messenger -meddelelser og kommentarer. Alle dine Facebook -meddelelser og kommentarer slettes fra din Indbakke og arkiver i samtaler, og Facebook -meddelelser og kommentarer med stjerner bliver også fjernet.
You can reconnect Facebook any time. If you do, all your messages and comments will appear in your Conversations inbox again.
- Log på din GoDaddy -mobilapp.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
more, and then tap Settings. - Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Facebook, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .
- Log på din GoDaddy -mobilapp.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
settings. - Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Facebook, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .
- I en webbrowser skal du gå til for din GoDaddy -produktside .
Hvis du har den uafhængige version af Conversations, skal du udvide Conversations Unified Inbox . Til højre for din Conversations -plan skal du vælge Webindbakke .
ELLER
Hvis du har et Websites + Marketing -abonnement, skal du rulle til Websites + Marketing og vælge Administrer ved siden af dit site. I menuen til venstre skal du udvide Conversations .
- Vælg Indstillinger.
- Select Channels
- Expand Facebook, and then select your Facebook account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Facebook, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .