Afhjælpning af brudte links efter flytning af mit WordPress-website

Bemærk:Denne artikel gælder ikke for Administreret WordPress-konti. Administreret WordPress opdaterer automatisk alle URL'er som nødvendigt, og denne manuelle handling skal derfor ikke udføres.

Nogen gange er du nødt til at opdatere brudte links, når du ændrer dit WordPress®-domænenavn eller flytter dit WordPress-website til en ny server. Hvis du finder brudte billeder og hyperlinks på hele dit website, når det er online igen, er du måske nødt til at rydde websitet for forældede link-stier.
  1. Log ind på dit WordPress administratorpanel.
  2. I menuen Plugins skal du klikke på Tilføj ny.
  3. Indtast Søg og erstat og klik derefter på Søg Plugins.
  4. Find plug-in Søg og erstat og klik derefter på Installer nu.
  5. Klik på Aktivér, når plugin er blevet installeret.
  6. Klik på Søg og erstat i menuen Værktøjer, og vælg fanen Erstat domæne-URL.
  7. Indtast din hjemmesides nye webadresse i feltet Erstat med. F.eks. http://newdomainexample.com (ingen efterfølgende skråstreg).
  8. Hvis du vil ændre databasens præfiks, skal du markere feltet og tilføje det nye præfiks, der skal bruges.
  9. Klik på Erstat domæne/URL.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.