SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Afinstaller et SSL -certifikat fra min GoDaddy -hosting

Hvis du har et SSL -certifikat hostet på din GoDaddy -hosting , Websiteopbygning v7 eller Quick Shopping Cart site, skal du afinstallere det, før du kan ændre domænenavnet.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. For SSL -certifikater skal du vælge Administrer alle .
  3. Vælg det certifikat, du vil afinstallere.
  4. Vælg Skift det site, som dit certifikat beskytter for at udvide området.
  5. Vælg Fjern dit certifikat fra dit hostede website , og vælg derefter Tilføj ændring .
  6. Hvis du ønsker, at instruktioner om ejerskab af domæne skal sendes, skal du vælge Indstillinger for domænekontrol , vælge din valgte metode og vælge Fortsæt .
  7. Vælg Send alle gemte ændringer .

Det kan tage 24 til 72 timer, før dit certifikat afinstalleres.