SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Afinstaller et SSL -certifikat fra min GoDaddy -hosting

Hvis du har et SSL -certifikat hostet på din GoDaddy eller _XXXYYY_ Hjemmesider + Markedsføring -konto, skal du afinstallere det, før du kan ændre domænenavnet.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. For SSL -certifikater skal du vælge Administrer alle .
  3. Vælg det certifikat, du vil afinstallere.
  4. Vælg Skift det site, som dit certifikat beskytter for at udvide området.
  5. Vælg Fjern dit certifikat fra dit hostede website , og vælg derefter Tilføj ændring .
  6. Hvis du ønsker, at instruktioner om ejerskab af domæne skal sendes, skal du vælge Indstillinger for domænekontrol , vælge din valgte metode og vælge Fortsæt .
  7. Vælg Send alle gemte ændringer .

Det kan tage 24 til 72 timer, før dit certifikat afinstalleres.