GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Afmelding af e -mails

Modtager du e -mails fra en GoDaddy Email Marketing -bruger, og vil du ikke have dem mere? Hvis du nogensinde vil fjerne dig selv fra en liste, skal du blot klikke på knappen Afmeld i bunden af enhver e -mail, du har modtaget. Det betyder ikke noget, om det er den seneste e -mail, du har modtaget, eller om det er en e -mail fra flere måneder siden - når du klikker på knappen, fjernes du automatisk fra deres liste med det samme.

knappen til afmelding nederst i en  GoDaddy  Email Marketing -e -mail

Nogle gange kan du finde den knap øverst i e -mailen i stedet for nederst, men den ser lige ud!

Og hvis du bruger Gmail til at modtage dine e -mails, kan du bruge et særligt link lige i e -mailens sidehoved, der ser sådan ud:

linket til afmelding i sidehovedet på Gmail -e -mails

Hvis du har problemer med at finde den afmeldingsknap, eller hvis du fortsætter med at modtage e -mails, efter du har afmeldt, vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.