GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Afmeldingsanmodninger håndteres automatisk

GoDaddy Email Marketing sørger automatisk for afmeldinger for dig! Men nogle gange skriver folk til dig i stedet for at klikke på knappen Afmeld i din e -mail. I så fald er du ansvarlig for at undertrykke disse kontaktpersoner på listen over abonnenter. Men bare rolig, GoDaddy Email Marketing gør det til et øjeblik !

Relaterede emner:

Hvordan afmelder folk e -mails
Kan jeg blokere nogen, uden at de afmelder dem?
Brug af funktionen Visningsnavne til at give valgmuligheder for ikke -abonnenter listen