Afsendelse af dit sitemap til flere søgemaskiner

Dit sitemap definerer dit websites struktur og indhold, som er noget, søgemaskiner bruger til at crawle og indeksere dit site, så det kan rangeres korrekt i søgeresultaterne.

Med Synlighed på søgemaskine V1 kan du indsende dit sitemap til sites som for eksempel Google®, Bing® og Yahoo!® med ét klik. Sådan gør du:

Sådan indsender du dit sitemap til flere søgemaskiner:

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Synlighed på søgemaskiner V1.
  3. Klik på Start ved siden af den konto, du ønsker at få adgang til.
  4. Klik på Indsend på fanen Dashboard.
  5. På siden Indsend dit sitemap skal du klikke på Submit To All (Indsend til alle) eller sende til de enkelte søgemaskiner.

Hvis dit sitemap ikke registreres:

1. Hvis Synlighed på søgemaskiner V1 ikke registrerer et sitemap, skal du klikke på Tells us where to look (Fortæl os, hvor vi skal lede).
  2. Vinduet Find Sitemap åbnes. Angiv placeringen af dit sitemap fra websitet.
  3. Klik på Valider. (Det tager nogle få sekunder at validere).
  4. Klik OK.
  5. På siden Indsend dit sitemap skal du klikke på Submit To All (Indsend til alle) eller sende til de enkelte søgemaskiner.

Bemærk! Hvis du er kunde af Website Builder® eller Quick Shopping Cart®, registrerer Synlighed på søgemaskiner V1 automatisk dit sitemap.

Du kan finde yderligere oplysninger i