Afslut PHP-processer

På Linux-hostingkonti skal du muligvis afslutte visse typer forbindelser til din konto. Du kan bruge dette til at administrere endeløse scripts eller til at få din kontos PHP initialiseringsfil til at træde i kraft.

Afslutning af en proces afbryder alle aktuelle forbindelser til processen. Alle brugere, der er forbundet til processen, skal oprette forbindelse igen.

Få hjælp til at afslutte PHP-processer ved at kontakte kundesupport