Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Afventende opsætning: MX -fejl

Hvis det domæne, som du bruger til e -mail, ikke har de korrekte MX -fortegnelser, vises fejlmeddelelsen:

Afventende opsætning: MX -fejl

For at løse denne fejl skal du rette dit domænes MX -fortegnelser.

1. Først skal du finde dine korrekte MX -fortegnelser .
  2. Rediger dine MX -fortegnelser, hvor dit domæne er registreret:
    Hvis dit domæne er Gør dette...
    Registreret hos GoDaddy Rediger din MX -post ved hjælp af DNS -administration
    Registreret et andet sted Skift dine MX -fortegnelser med det firma, hvor du registrerede dit domænenavn. Du kan finde en vejledning til nogle få almindelige registratorer her .
  3. Når du har ændret dine MX -fortegnelser, skal du indsende dit domænenavn igen for at bekræfte MX -fortegnelsen. Ved siden af Afventende opsætning: MX -fejl skal du klikke på Prøv igen .