Aktivér brugerdefinerede PHP -moduler

Du kan aktivere PHP -moduler ved at opdatere din PHP -initialiseringsfil.

1. Få adgang til dine websitefiler ved hjælp af FTP eller Filhåndtering .
  2. Åbn din PHP -initialiseringsfil .
  3. Bemærk: PHP -initialiseringsfilen er som standard skjult i nogle filhåndteringsapps. Hvis du bruger cPanel eller FileZilla , skal du sørge for at aktivere muligheden for at vise skjulte filer, hvis du ikke kan se filen.
  4. Tilføj følgende linje til din PHP -initialiseringsfil (skift modulnavn til dit aktuelle modulnavn):
    extension = module_name .so
    Bemærk: Du skal tilføje en version af denne linje for hvert modul, du vil aktivere. Besøg PHP -hjemmesiden for en liste over PHP -moduler.
  5. Gem dine ændringer.

Du kan aktivere PHP -moduler i cPanel uden at skulle redigere filer.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. Under Software skal du vælge Vælg PHP -version .
  5. Markér afkrydsningsfeltet for dine ønskede PHP -udvidelser.

En succesmeddelelse vil bekræfte, at dine PHP -udvidelser er blevet aktiveret. Du kan deaktivere PHP -udvidelser ved at fravælge de relevante afkrydsningsfelter.

Flere oplysninger

• Skift PHP-indstillinger for min hostingkonto