Aktivér .CN-domæner (bekræftelse af rigtigt navn)

Hvis du vil bruge et .cn-domænenavn til en website eller e-mail, skal du aktivere det ved at fuldføre bekræftelse af rigtigt navn. Det beviser, at du rent faktisk er domænets registrant, når du overfører dit ID til os.

Du kan sikre dig, at du har det rigtige id ved hånden ved at se listen med acceptable former for id.

Bemærk: Du kan registrere .cn-domænenavne uden at fuldføre bekræftelse af rigtigt navn. Du kan imidlertid ikke hoste et website eller en e-mail, før du fuldfører det.

1. Fra domæneadministration skal du klikke på enten Dokumentation påkrævet... eller Ventende overførsel af dokument.
    1. Log ind på siden Mine produkter.
    2. Hvis ikke du automatisk omdirigeres, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter.
    3. Klik på Administrer ud for det domæne, som du ønsker at bruge.
    4. Fuldfør trin 1 ovenfor.
  2. Klik på Overfør nyt dokument eller Brug eksisterende dokument...
  3. Bemærk: Vi accepterer kun .jpg- og .png-filformater til uploadede dokumenter.

4. Udfyld felterne på skærmen, og klik derefter på Næste på hver af dem.
    Advarsel: De oplysninger, du indtaster, skal være nøjagtigt magen til det id, du oplyser, da din anmodning ellers vil blive afvist.

De indtastede oplysninger bliver også den juridiske registrant af dit domænenavn.

Du vil modtage en e-mail inden for 5 dage ang. status på bekræftelse af dit rigtige navn.

Opdater kontaktoplysninger til bekræftelse af rigtigt navn

Du ønsker måske at foretage ændringer for at opdatere bekræftelse af dit rigtige navn. Denne proces er anderledes end den oprindelige proces for nye bekræftelser.

1. Log ind på siden Mine produkter.
  2. Hvis ikke du automatisk omdirigeres, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter.
  3. Klik på Administrer ud for det domæne, som du ønsker at bruge.
  4. Klik på Rediger på siden Domæneindstillinger under Kontaktoplysninger.
  5. Der vises et felt med følgende meddelelse: Du har allerede bestået bekræftelse af rigtigt navn. Klik på linket Upload dokumentation nederst i meddelelsen.
  6. Bemærk: Vi accepterer kun .jpg- og .png-filformater til uploadede dokumenter.

7. Vælg den dokumentation, du ønsker at uploade, marker feltet Jeg tillader ..., og klik på Næste.
  8. Klik på OK.

Der kan gå op til fem dage, før ændringerne godkendes.