Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

Bekræft, at WordPress er opdateret Gør WordPress-versionen privat
Bloker PHP i mapper Fjern WordPress-readme-filen
Aktivér DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

For yderligere at forhærde dit WordPress -site mod uønskede ændringer kan det være vigtigt at aktivere en indstilling for at forhindre ændringer af dine plugin- og temafiler.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Log på WordPress.
  3. Gå til Sucuri Sikkerhed > Indstillinger .
  4. Klik på fanen Hærdning .
  5. Find afsnittet med plugins og temaeditorer .
  6. Hvis afsnittet er rødt, skal du klikke på knappen Anvend hærdning .

Du har nu forhindret dit WordPress -plugin og dine temafiler i at blive redigeret så let af skadelig kode.