Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér DNSSEC i min Premium DNS -konto

DNSSEC (Domain Name Security Extensions) tilføjer et ekstra lag sikkerhed til dine domæner ved at vedhæfte digitale signaturposter (DS) til deres DNS -oplysninger. Når du har opgraderet til Premium DNS , kan du aktivere DNSSEC på din konto. Hvis du bruger selvadministreret DNSSEC , kan du manuelt tilføje en DS-record på din konto.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Avancerede funktioner skal du vælge DNSSEC .
  5. Under Aktiveret vælger du TIL . Du kan ikke bruge både DNSSEC og Sekundær DNS med det samme domænenavn.
  6. Indtast din e -mailadresse i feltet E -mail nøgle skift notifikationer til:.
  7. Vælg Anvend for at gemme dine ændringer.

Vi håndterer alle dine DNSSEC -indstillinger for dig, når først den er aktiveret, så du behøver ikke at foretage dig yderligere.