Aktivér DNSSEC på mit domæne

Tilføj et ekstra lag sikkerhed til dine domæner ved at opgradere til Premium DNS og aktivere DNSSEC, Domain Name Security Extensions. Den ekstra sikkerhed tilføjes ved at vedhæfte digitale signatur -poster (DS) til domænets DNS -oplysninger. GoDaddy håndterer automatisk DS -fortegnelser for dit domæne, når domænet bruger GoDaddy navneservere. Hvis dit domæne er indstillet til tredjeparts navneservere, og du bruger selvadministreret DNSSEC , skal du tilføje en DS-record for DNSSEC manuelt.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg DNSSEC framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  5. Under Aktiveret vælger du TIL . Du kan ikke bruge både DNSSEC og Sekundær DNS med det samme domænenavn.
  6. Indtast din e -mailadresse i feltet E -mail nøgle skift notifikationer til:.
  7. Vælg Anvend for at gemme dine ændringer.

Vi håndterer alle dine DNSSEC -indstillinger for dig, når først den er aktiveret, så du behøver ikke foretage dig yderligere. Det kan tage op til 48 timer, før dine DNSSEC -indstillinger træder i kraft globalt.