Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér en integreret SSL

En integreret SSL er en standard SSL, der er indbygget i flere af vores hostingprodukter. Når du køber en Business -hosting-, cPanel Maximum-, WordPress Hosting Ultimate- eller WordPress Hosting Ecommerce -plan, aktiveres SSL automatisk. Hvornår det er aktiveret afhænger af hvilket hostingprodukt du har.

Bemærk: Usikker på, hvilket hostingprodukt du har? Sådan tjekker du .

cPanel og Business -hosting

Når din hostingkonto er aktiveret, vil vi automatisk forsøge at installere den integrerede SSL på dit primære domæne. For at kontrollere status for denne installation:

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. I afsnittet Sikkerhed skal du kontrollere status for dit SSL -certifikat .

WordPress -hosting

Den integrerede SSL aktiveres, når du vedhæfter dit domæne til WordPress -hostingkontoen, i stedet for når produktet konfigureres første gang. Aktivering kan tage op til 30 minutter at gennemføre.

Bemærk: Hvis dit domæne er i en separat GoDaddy -konto eller med en tredjepart, skal du muligvis bekræfte ejerskab af domæne .

Brug af en betalt SSL

Hvis du opgraderede en plan, som allerede havde et betalt SSL installeret, kan du ganske enkelt fortsætte med at bruge det aktuelle SSL -certifikat. Hvis du hellere vil bruge den integrerede SSL, skal du blot afinstallere SSL -certifikatet fra din GoDaddy -hosting, og det integrerede SSL installeres automatisk derefter.

Bemærk: Det integrerede SSL dækker kun det primære domæne på Business Hosting- eller cPanel Maximum -planer. Hvis du vil bruge en separat betalt SSL på din hostingplan, skal du blot aktivere og installere SSL -produktet .