Aktivér fejlfindingstilstand i WordPress for at få vist fejl

WordPress har et specifikt fejlfindingssystem og standardkode på tværs af de centrale funktioner, plugins og temaer for at forenkle PHP-fejls identifikationsproces. Når denne fejlfindingstilstand aktiveres, bliver alle PHP-fejl og -advarsler vist, så du kan finde ud af, hvad der er galt med dit website.

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at udføre trinnene:
  • En ftp-klient for at få adgang til dine websitefiler. Der findes mange forskellige ftp-klienter fra tredjeparter – vi anbefaler Filezilla FTP-klient.
  • Et teksteditorprogram til at foretage de nødvendige ændringer i filen. Der findes mange forskellige teksteditorprogrammer fra tredjeparter – vi anbefaler Notepad++. Foretag ikke redigeringen med et tekstbehandlingsprogram, som for eksempel Microsoft Word.

1. Opret forbindelse til en FTP-klient, eller brug et program til filhåndtering til at redigere din hjemmesides wp-config.php.
  2. Skift WP_DEBUG fra false til true:

define( 'WP_DEBUG', false );
    Med fejlfinding aktiveret:

define( 'WP_DEBUG', true );
  3. På den følgende linje skriver du:
    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
    aktivér fejlfindingstilstand
  4. Gem filen, når du er færdig med at foretage ændringer. Hvis du bruger FileZilla, skal du acceptere advarslen om overskrivning i FileZilla for at erstatte filen.
  5. Gå til dit website med internetbrowseren – det vil gøre det muligt for fejlfindingslogfilen at gemme fejl.
  6. Med den samme editor åbner du den fil, som blev oprettet i trin 5, /wp-content/debug.log-filen.
  7. Gennemse indholdet i fejlfindingsloggen for at identificere problemet til en specifik plugin-, tema- eller konfigurationsindstilling, som måske er årsag til et problem.
Advarsel: Sørg for at deaktivere fejlfindingstilstand, når du er færdig med din fejlfinding. Hvis du efterlader fejlfindingstilstand aktiveret, kan det skabe sikkerhedsproblemer for din hjemmeside.