Aktivér fejlfinding af fejl i WordPress

Indstilling af WP_DEBUG til sand i din wp-config.php vil aktivere fejlfindings-tilstanden i hele WordPress. Det betyder, at alle PHP-fejl, advarsler og meddelelser bliver vist.

Det anbefales kraftigt, at WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG indstilles til sand under udviklingen for at fange fejl, der muligvis ikke vil vise sig, hvis den er indstillet til falsk. Det er særlig nyttigt under udviklingen af tilpassede moduler, da css/js til det nuværende layout bliver opdateret på hver sideindlæsning i stedet for cachelagret, som det sker per standard.

1. Rediger wp-config.php for din hjemmeside. ( cPanel / Plesk / Web & Classic / Administreret WordPress / VPS )
  2. Ændr dette fra false
    define('WP_DEBUG', false);
    til true
    define('WP_DEBUG', true);
  3. På den følgende linje skriver du
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
  4. Gem dine ændringer.
  5. Brug en internetbrowser til at gå til dit site for at udløse fejlfindingsloggen.
  6. Ved hjælp af din hostingkontos editor åbner du/wp-content/debug.log.
  7. Gennemse indholdet i fejlfindingsloggen for at identificere problemet til en specifik plugin-, tema- eller konfigurationsindstilling, som måske er årsag til et problem.

Bemærk: Til Administreret WordPress Pro-planer, indstilling af WP_DEBUG til sand vil deaktivere CDN (content delivery network) helt for at hjælpe med fejlfinding af website. Du kan genaktivere CDN ved at indstille WP_DEBUG til falsk.

Når du er færdig med udvikling eller fejlfinding skal du indstille WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG til falsk, og derefter fjerne debug.log-filen.