Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér fejlfinding i WordPress

Hvis du indstiller WP_DEBUG til true i din wp-config.php, bliver fejlfindingstilstand aktiveret i hele WordPress. Dette vil medføre, at alle PHP -fejl, advarsler og meddelelser vises.

Det anbefales stærkt, at WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG indstilles til true under udvikling for at opfange fejl, som måske ellers ikke vises, når de er indstillet til false . Dette er især nyttigt under udviklingen af brugerdefinerede moduler, da css/js for det aktuelle layout opdateres for hver sideindlæsning i stedet for cachelagret, som det er som standard.

Du kan se en kort video om, hvordan du gør det længere nede på siden.

1. Rediger wp-config.php for din hjemmeside. ( cPanel / Plesk / Web & Classic / Administreret WordPress / VPS )
  2. Change
    define ('WP_DEBUG', false);
    to
    define ('WP_DEBUG', true);
  3. På den følgende linje skal du skrive
    define ('WP_DEBUG_LOG', true);
  4. Gem dine ændringer.
  5. Brug en internetbrowser til at besøge dit site for at udløse fejlfindingsloggen.
  6. Brug din hostingkontos editor til at åbne /wp-content/debug.log.
  7. Gennemse indholdet i fejlfindingsloggen for at identificere problemet med et specifikt plugin, tema eller en konfigurationsindstilling, der muligvis forårsager et problem.

Bemærk: For Administreret WordPress Pro -planer vil indstilling af WP_DEBUG til sand deaktivere CDN (indholdsleveringsnetværk) fuldstændigt for at hjælpe med fejlfinding af hjemmesiden. Du kan genaktivere CDN ved at indstille WP_DEBUG til false .

Når først du er færdig med udvikling eller fejlfinding, skal du indstille WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG til false , og derefter fjerne filen debug.log.

Vis mig hvordan