Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér Google Analytics på min Pro -forhandlerkonto

Brug Google Analytics til at spore din butiksfacades besøgende og deres interaktioner. Analytics -sporing er gratis med din Pro -forhandlerkonto, og det giver en bedre forståelse af dine kunder, f.eks. Ved at oprette mere tiltalende marketingkampagner.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Gå til Butiksfacade, og vælg Sporing .
  3. Indtast dit Google Analytics -id . Dit id er Google®-sporingsnummeret, der ligner UA-000000000-1.
  4. Klik på Gem . Du får vist en meddelelse om succes, som bekræfter, at sporing blev tilføjet til din butiksfacade.

Relateret trin

• Når du har aktiveret Google Analytics, skal du oprette mål for at spore kundernes køb via dit henvisningslink.

Flere oplysninger

• Google Analytics er kun tilgængelig for Pro -forhandlerkonti, ikke for Basic -forhandlerkonti. Du kan få flere oplysninger på vores side med forhandlerplaner .