Aktivér Hotlink -beskyttelse i Windows -hosting

For at forhindre andre sites i at bruge din båndbredde ved direkte at linke til filer på din Windows -hostingkonto, skal du aktivere Hotlink -beskyttelse i Plesk.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin .
  4. På beskyttelse af Hotlink på Plesk -hjemmesiden.

Bemærk: Hvis du ikke kan se nogen ikoner, skal du vælge Vis mere i midten af siden og derefter Beskyttelse af hotlink .

5. I afsnittet Funktioner skal du vælge Tænd .