Hjemmesideprogram Hjælp

Aktiver kunders produktanmeldelser med Yotpo

Du kan forbinde din hjemmeside med Yotpo for at lade dine kunder skrive produktvurderinger og -anmeldelser. Når kunderne har købt et produkt, kan du e-maile dem for at bede om en produktanmeldelse og redigere disse anmeldelser.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. I menuen Butik skal du klikke på Oversigt.
    onlinebutik, aktivér anmeldelsesoversigt
  3. I vinduet Næste skal du klikke på Aktivér anmeldelser under Aktivér produktanmeldelser.
    onlinebutik, aktivér produktanmeldelser
  4. I vinduet Produktanmeldelser skal du klikke på Slå til.
  5. I vinduet Opbyg tillid med Produktanmeldelser skal du indtaste den e-mail-adresse, anmeldelserne skal sendes til, og klikke på Aktivér.
    onlinebutik, aktivér anmeldelser, klik på aktiver
  6. Du har aktiveret Yotpo for dine produktanmeldelser. Klik på Administrér anmeldelser for at administrere dine produktanmeldelser med Yotpo.
    onlinebutik, aktivér anmeldelser, administrér anmeldelser