Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktiver kunders produktanmeldelser med Yotpo

Forbind din webshop med Yotpo, så dine kunder kan skrive produktanmeldelser og anmeldelser. Når kunder har købt et produkt, kan du e -maile dem for at bede om en produktanmeldelse og derefter moderere disse anmeldelser.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Oversigt.
      I Hjemmesider + Markedsføring skal du gå til Butik og derefter Oversigt
    • Klik derefter på Aktivér anmeldelser i afsnittet Spor og registrer salg .
      Aktivér produktanmeldelser

• I Premium Webshop skal du gå til Promover og vælge Promover .
      I Premium Webshop skal du gå til Promover og vælge Promover
  4. Ved siden af Produktanmeldelser skal du klikke på Slå til .
  5. I vinduet Opbyg tillid med produktanmeldelser skal du indtaste den e -mailadresse, som anmeldelserne skal sendes til, og derefter klikke på Tilmeld dig Website Builder eller Aktivér til Premium -webshop.
  6. Du har aktiveret Yotpo. Klik på Administrer anmeldelser for at gå til Yotpo og se dine produktanmeldelser.
    Klik på Administrer anmeldelser

Bemærk: Selvom denne gratis version af Yotpo er begrænset til 50 anmeldelser om måneden, kan du opgradere til flere anmeldelser.