GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Aktivér min GoDaddy Studio -konto

Aktivering af din nye GoDaddy -konto tager mindre end 5 minutter.

Bemærk: Hvis du allerede har en GoDaddy -konto, skal du logge på med disse oplysninger - du behøver ikke oprette en ny GoDaddy -konto.

1. Opdater din Over -app til den nyeste version. Det får nu navnet GoDaddy Studio.
  2. Åbn din GoDaddy Studio -app. Du vil bemærke vores nye logo og navn.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du følge instruktionerne for at aktivere din nye konto. Dette sker måske ikke med det samme.
  1. Gå til GoDaddy Studio .
  2. Hvis du har en eksisterende Over -konto: Vælg Jeg har en Over -konto til venstre for skærmen.
  3. Hvis du ikke har en eksisterende Over -konto: Vælg Opret ny konto til højre for skærmen.

4. Dit projektskærmbillede
  5. Følg instruktionerne for at oprette din nye konto.

Vi overfører automatisk dine projekter til din nye konto.