SSL-certifikater Hjælp

Aktivér min SSL-kredit

Bemærk: Hvis dit SSL er en del af en Hjemmesider + Markedsføring- eller Pro WordPress hosting-konto, er dette ikke nødvendigt - vi klarer aktivering og installation for dig.

Når du køber et SSL-certifikat, vises en kredit i din konto, til du er klar til at bruge den. Når du er klar til at anmode om dit SSL-certifikat, skal du først aktivere din SSL-kredit.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Ved siden af SSL-certifikatkredit du ønsker, skal du klikke på Konfigurer.
  4. Hvis du har flere kreditter, vælg den kredit du vil bruge og klik derefter på Konfigurer.
  5. Opdater siden og du vil se et Nyt certifikat. Hvis dette ikke sker skal du opdatere siden igen indtil du ser det.