Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér mit nøglefærdige butiksfacade -tema

Trin 5 i serien Administreret WordPress til forhandlere.

Vis din unikke brandidentitet frem med temaet Nøglefærdige butiksfacader. Temaet Turnkey Storefront er valgfrit, men det giver dig kontrol over din butiksfacades layout, widgets, sociale medier og mere.

1. Log ind på din GoDaddy -konto, og åbn dit produkt. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Hold musen over Udseende, og klik på Temaer .
    Klik på Temaer
  3. Klik på Tilføj ny .
    Klik på Tilføj ny
  4. Søg efter forhandler eller nøglefærdig butiksfacade .
  5. Klik på Installér .
  6. Klik på Aktivér .
    Klik på Aktivér
  7. Klik på Tilpas for at redigere dit site.

Bemærk: Du kan også downloade temaet Turnkey Storefront.