Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér mit Reseller Store -plugin

Trin 2 i serien Administreret WordPress til forhandlere.

Du kan bruge Forhandler -butik -plugin til at designe din butiksfacade. Nogle af de funktioner, som plugin indeholder, er et importeret produktkatalog, domænesøgning og widgets til indkøbsvogn.

Bemærk: Minimumskravene til at bruge Reseller Store -plugin er som følger:

• PHP 5.4 eller nyere
• WordPress 4.6 eller nyere

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Hold musen over plugins i sidepanelet, og vælg derefter Tilføj ny .
    Klik på Tilføj ny
  3. Søg efter GoDaddy -forhandlerbutik .
    Søg efter Forhandlerbutik
  4. Vælg Installer nu .
  5. Vælg Aktivér .
    Klik på Aktivér
  6. Vælg Forhandlerbutik , som nu er placeret i sidepanelet.
    Klik på Forhandlerbutik
  7. Vælg GoDaddy -konto til forhandlerplaner købt hos GoDaddy. Ellers skal du klikke på Anden forhandlerkonto .
  8. Du føres videre til dit Forhandlerkontrolcenter. Hvis du har flere konti, skal du vælge en i rullemenuen og klikke på Aktivér din forhandler .
    • Hvis du først vil give forhandlerbutikken et testdrev, skal du vælge Aktivér demo-forhandler for at få en interaktiv demo. Du kan lege med funktioner og layout i demo -versionen af butikken, før du officielt aktiverer den.
  9. Efter et par minutter indlæses din konto, og siden WordPress -produkter vises.

Dit plugin er nu aktiveret og forbundet til din konto. Eventuelle ændringer i produktpriser i Forhandlerkontrolcenter gælder automatisk for dine produktændringer i WordPress.

Bemærk: Du kan også downloade plugin'en til forhandlerbutik.