Aktivér moderne godkendelse for Microsoft Office 2013 på Windows -enheder

Fra og med oktober 2022 kan du ikke oprette forbindelse til postkasser i Outlook 2013 på Windows -enheder ved hjælp af Basic -godkendelse. Grundlæggende godkendelse er en forældet industristandard, der snart bliver udfaset . Dens anvendelse gør det lettere for angribere at fange brugerlegitimationsoplysninger, hvilket øger risikoen for, at stjålne legitimationsoplysninger bruges til andre slutpunkter eller tjenester.

Bemærk: Hvis du bruger Outlook til Mac, behøver du ikke gøre noget. Outlook til Mac understøtter allerede moderne godkendelse.

Hvad skal jeg gøre?

Da du ikke længere kan bruge Basic -godkendelse til Outlook 2013, kan du i stedet gøre ét af følgende:

• Aktivér moderne godkendelse til Office 2013 : Moderne godkendelse, eller OAuth2.0, er mere sikker og understøtter multifaktorgodkendelse, eller MFA, med moderne metoder som engangs-SMS og godkenderapps. Konfigurer specifikke registernøgler for at aktivere moderne godkendelse til Office 2013.
    Bemærk: Vores GoDaddy -guider kan ikke guide dig igennem at foretage ændringer i registreringsdatabasen. Se vores supporterklæring .
  • Opgrader til Business Professional : Den leveres med den nyeste version af Office -software, så den kommer med moderne godkendelse aktiveret som standard. Sammenlign e -mailplaner .
  • Brug Outlook på internettet : Adgang påvirkes ikke. Log på Outlook på internettet .