Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Aktivér rod- eller administratoradgang til min 4. generations server

Follow these steps to enable root (sudo or substitute/super user) access to your managed or fully managed Generation 4 server. You might need this kind of access to install applications or make high-level changes to your server configuration.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. I afsnittet Indstillinger ud for Administratoradgang skal du klikke på Administrer.
  4. Vælg Aktivér administratoradgang (rodkonto-sudoadgang), og klik på Gem. I afsnittet Indstillinger er Administratoradgang nu aktiveret.