VPS4 Hosting Hjælp

Aktivér rod- eller administratoradgang til min 4. generations server

Følg disse trin for at aktivere rodadgang (sudo eller afløser-/superbruger) til din administrerede eller fuldt administrerede server. Du skal muligvis have denne type adgang for at installere apps eller foretage ændringer på højt niveau i din serverkonfiguration.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den server, som du vil bruge.
  3. I afsnittet Indstillinger ud for Administratoradgang skal du klikke på Administrer.
  4. Vælg Aktivér administratoradgang (rodkonto-sudoadgang), og klik på Gem. I afsnittet Indstillinger er Administratoradgang nu aktiveret.