Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér sekundær DNS med GoDaddy -navneservere som mastere

Sekundær DNS giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dit domænes zonefil automatisk til et andet sæt navneservere. Hvis det første sæt navneservere går ned, vil det automatisk sende anmodninger til sikkerhedskopierne, som vil have en zonefil, der er identisk med hovednavneserverne. Du skal have Premium DNS på dit domæne for at bruge sekundær DNS. Du kan ikke bruge DNSSEC og Sekundær DNS på det samme domænenavn.

Hvis du vil bruge GoDaddy navneservere som hovednavne (primære) navneservere, skal du sørge for, at dine egne navneservere er indstillet som slave (sekundære) navneservere. Du skal konfigurere dine egne navneservere som slave (sekundære) og indstille sig til at lave AXFR -forespørgsler fra 97.74.112.1 og/eller 97.74.112.2.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Avancerede funktioner skal du vælge Sekundær DNS .
  5. Under Aktiveret vælger du Til .
  6. Vælg Master i rullemenuen Konfigurer zone som.
  7. Under Tegn slaver skal du vælge TILFØJ .
  8. Indtast oplysningerne for hvert afsnit:
    • Start IP -adresse : Indtast starten på IPV4 IP -adresseområdet for dine slave -navneservere.
    • Slut IP -adresse : Indtast slutningen på IPV4 IP -adresseområdet for dine slave -navneservere.
    • TSIG -type : Vælg den algoritme (hash -funktion), som skal bruges til godkendelse af dine transaktioner. Hvis du ikke vil bruge TSIG, skal du vælge Ingen .
    • TSIG -navn : Indtast et unikt navn til TSIG -nøglen.
    • TSIG -værdi : Indtast en værdi for TSIG -nøglen. Denne værdi er en adgangskode, som begge navneserver -sæt deler og bruger til at godkende anmodninger.
  9. Vælg Opdater og derefter Anvend for at gemme dine ændringer.

Det kan tage 24 - 48 timer, før alle DNS -ændringer opdateres på tværs af globale netværk.

Relateret trin

• Du skal teste dine slave -DNS -servere for at sikre, at de overfører zonen fra os med succes, og at de reagerer autoritativt på din DNS -zonepost, når de bliver forespurgt direkte.