Aktivér SSH

SSH er en sikker metode til at oprette forbindelse til din hostingkonto for at uploade filer, flytte filer og eksekvere kommandoer. Kunder som bruger betalingsudgaven af Linux delt hosting-konti kan aktivere funktionen.

Når du aktiverer SSH, aktiveres det for den primære FTP-bruger der er tilknyttet kontoen.

For at Aktivere SSH på din Linux delt hosting-konto

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  3. Klik på SSH-adgang.
  4. Klik på Aktivér.

Nu kan du logge ind på cPanel ved brug af din primære FTP-brugers login-oplysninger (flere oplysninger).

Se Forbind din server eller delte hostingkonto med SSH for mere information.