Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Aktivér SSH

Du kan aktivere Secure Shell (SSH) for din Administreret WordPress -konto. SSH er en sikker metode til at oprette forbindelse til din hostingkonto for fjernadministration af WordPress via WordPress Command Line Interface (WPCLI) samt standard Linux -kommandoer .

Bemærk: SSH -adgang er ikke tilgængelig på Basic -planer. Opgrader din Administreret WordPress Basic -plan for at aktivere SSH .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil aktivere SSH på, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.

vælg indstillinger
  4. I afsnittet Produktionswebsite skal du vælge Vis mere .
    vælg vis mere
  5. Ved siden af SSH skal du slå SSH -knappen til. Du er færdig!