Administreret WordPress Hjælp

Aktivér SSH

Du kan aktivere SSH i din Administreret WordPress-konto. SSH er en sikker metode til at oprette forbindelse til din hostingkonto for at uploade filer, flytte filer og eksekvere kommandoer med Linux-kommandolinjen.

Bemærk: SSH-adgang er kun tilgængelig for Deluxe-, Ultimate-, Developer- og Pro-planer for Administreret WordPress. SSH-adgang er ikke tilgængelig for Administreret WordPress Basic-planer.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress-websites på siden Mine produkter.
  3. Klik på ikonet med tre prikker for sitet på listen WordPress-sites, og vælg Indstillinger.
  4. For Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-planer: Klik på funktionen SSH i sektionen Indstillinger, så den indstilles til Aktiveret. Du er færdig!

For Pro-planer (kun tilgængelige i USA og Canada) skal du klikke på Administrer ud for SFTP/SSH-adgang i sektionen Indstillinger og fortsætte med næste trin.

5. Klik på funktionen SFTP/SSH-adgang for at slå den Til.
  6. Indtast en Ny adgangskode, og klik derefter på Gennemfør opsætning. Når vi er færdige, skal du notere dit hostnavn, brugernavn og din adgangskode – du skal bruge disse legitimationsoplysninger til at logge ind på andre programmer (som FileZilla eller phpMyAdmin) til andre opgaver.