Administreret WordPress Hjælp

Aktivér SSH

Du kan aktivere SSH (Secure Shell) for din Administreret WordPress-konto. SSH er en sikker metode til at tilknytte din hostingkonto for at fjern-administrere WordPress gennem WPCLI (WordPress Command Line Interface) samt standard Linux-kommandoer.

Bemærk: SSH-adgang er ikke tilgængelige med Basic-planer. Opgrader din Administreret WordPress Basic-plan for at aktivere SSH.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den hjemmeside, som du vil aktivere SSH for, skal du vælge Indstillinger fra menuikon-menuen.

vælg indstillinger
  4. Fra afsnittet Produktionssite vælger du Vis mere.
    Vælg Vis flere
  5. Ved siden af SSH slår du SSH til. Du er færdig!