Aktivér SSH for min Linux-hostingkonto

SSH er en sikker metode til at oprette forbindelse til din Linux-hostingkonto, så du kan flytte filer og eksekvere kommandoer. Følg denne vejledning for at aktivere SSH på din konto. Du behøver ikke konfigurere offentlige eller private nøgler.

Bemærk: Har du brug for hjælp fra en GoDaddy-guide? Klik på Chat nu på vores Kontakt os-side for at få hjælp.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel under Indstillinger skal du vælge Server.
    vælg server
  4. Ved siden af SSH-adgang vælger du Administrer.
  5. Vælg knappen SSH-adgang for at slå den til. Knappen bliver grøn, og dine SSH-legitimationsoplysninger vises på listen. Brug disse legitimationsoplysninger til at logge på cPanel via SSH.

Bemærk: Din cPanel-adgangskode er også din SSH-adgangskode. Hvis du ikke kan huske din cPanel-adgangskode, kan du ændre den her. Husk at skrive den ned, for du kan ikke se den på dit konto-dashboard.