Aktivér SSL -certifikat i Administreret WordPress

Installation af et SSL -certifikat i din butik vil øge dets sikkerhed og styrke dine kunders tillid til at købe dine produkter. Nedenfor finder du alle de trin, du skal bruge for at aktivere dit SSL -certifikat i din Managed WordPress Ecommerce -butik.

1. Gå til dit GoDaddy -dashboard , og log på. Hvis du allerede har logget på din konto, skal du klikke på dit brugernavn i øverste højre hjørne og derefter klikke på Mine produkter.
  2. Rul ned, indtil du finder afsnittet Managed WordPress , og klik derefter på knappen Administrer .
  3. Klik derefter på de 3 vandrette prikker (...) i øverste højre side af afsnittet for at undermenuen skal vises. Vælg Indstillinger.
  4. På denne side kan du finde muligheden for at aktivere SSL -certifikatet for din butik i feltet Tjenester . Vælg knappen Aktivér , og vent, indtil processen er afsluttet.
    managed-wordpress-services-afsnit
  5. Du kan kontrollere status for processen i afsnittet Domæner .
    managed-wordpress-services-afsnit