Aktivér et integreret SSL

Et integreret SSL er et standard-SSL, som er indbygget i flere af vores hostingprodukter. Når du køber en Webhotel Plus-, cPanel Maximum-, Managed WordPress Ultimate- eller Managed WordPress Ecommerce-plan, bliver SSL aktiveret automatisk. Hvornår det aktiveres, afhænger af hvilket hostingprodukt du har.

Bemærk: Er du ikke sikker på, hvilket hostingprodukt, du har? Sådan kan du undersøge det:

Bemærk: Hvis du opgraderede en hostingplan, som allerede har et betalt SSL-certifikat installeret, kan du fortsætte med at bruge det pågældende SSL. Hvis du hellere vil bruge det integrerede SSL, skal du blot fjerne SSL-certifikatet fra din GoDaddy-hosting, og det integrerede SSL installerer automatisk bagefter.

Linux-hosting og Webhotel Plus

Når din hostingkonto er aktiveret, prøver vi automatisk at installere det integrerede SSL på dit primære domæne. Sådan tjekker du status på installationen:

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Under afsnittet Sikkerhed kontrollerer du status på dit SSL-certifikat.

Bemærk: Med abonnementerne Webhotel Plus og cPanel Maximum beskyttes dit primære domæne og dets underdomæner automatisk med et gratis, domænevalideret (DV) SSL-certifikat.

Managed WordPress

Det integrerede SSL er aktiveret, når du tilknytter dit domæne til Managed WordPress-kontoen. Aktiveringen kan tage op til 30 minutter at gennemføre.

Bemærk: Hvis dit domæne er i en separat GoDaddy-konto eller med en tredjepart, skal du måske bekræfte ejerskab af domæne.