GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér tilføjelsesprogrammet Deling af statistik

Deling af statistik er fantastisk, når du vil lade andre se dine e -mail -metrics. Når du har aktiveret denne tilføjelsesprogram, vises en Del- knap på dine statussider. Du kan dele din statistik sikkert med alle, der bruger en unik webadresse.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Øverst på siden skal du klikke på Tilføjelsesprogrammer og derefter klikke på Tilføj flere .
  3. Rul til tilføjelsesprogrammet Deling af statistik, og slå den til .
  4. Aktivér tilføjelsesprogrammet Deling af statistik