Aktivér trafikstatistikker for website for Windows -hosting

Du kan se besøgende data for din Windows hosting -hjemmeside, når du har aktiveret webtrafikstatistikker. Sådan gør du.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I afsnittet Indstillinger skal du vælge Server .
  4. Sørg for, at Webstatistikker er Til . Hvis ikke, skal du vælge Administrer , slå Status til Til og derefter lukke dialogboksen Webstatistikker.

Når du har aktiveret webstatistikker, begynder Plesk at spore besøgende data til dit site.

Relaterede trin

• Gå til i en browser for at se dine trafikstatistikker for din hjemmesidehttps://myDomainName.com/plesk-stat/webstat , hvor myDomainName.com er dit domænenavn (f.eks. smarteksempel.com). Du bliver bedt om at logge ind med dit Plesk -brugernavn og din adgangskode.

Flere oplysninger

Plesk bruger AWStats til at spore webtrafikdata: