Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér WordPress -permalinks med FTP

Brug af brugerdefinerede WordPress -permalinks kan forbedre søgemaskineoptimering (SEO) og gøre dit websites URL mere attraktiv for søgninger. Permalinks til WordPress er de permanente webadresser til dine indlæg og sider.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  3. Tilføj URL -omskrivninger ved hjælp af en af følgende instruktioner, afhængigt af din hosting -type:

cPanel/Linux

1. Find .htaccess -filen.

Bemærk: Hvis du ikke har en .htaccess -fil, kan du oprette en med din FTP -klient eller oprette en på din lokale computer og uploade den til hostingkontoen.

2. Rediger .htaccess -filen, og tilføj følgende til filen, hvis den ikke allerede er til stede:
      # BEGIN WordPress IfModule mod_rewrite.c > RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index \ .php $-[L] %{REQUEST_FILENAME} ! -F %{REQUEST_FILENAME} ! %{REQUEST_FILENAME} RewriteRule. /index.php [L] /IfModulec > # END WordPress
    3. Gem filen, og upload den til din hostingkonto.

Plesk/Windows

1. Find filen web.config.

Bemærk: Hvis du ikke har en web.config -fil, kan du oprette en med din FTP -klient eller oprette en på din lokale computer og uploade den til hostingkontoen.

2. Rediger web.config -filen, og tilføj følgende, hvis den ikke allerede findes i konfigurationsafsnittet:
      ? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > konfiguration > system.webServer > omskriv > regler > regelnavn = "WordPress -regel" stopProcessing = "true"> match url = ".*" / > betingelser > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = "IsFile" negate = "true" / > add input = " {REQUEST_FILENAME} " matchType = " {REQUEST_FILENAME} " negate = "true" / > /betingelser > action type = "Rewrite" url = "index.php" / > /regel > /regler > /omskriv > /system.webServer > /konfiguration >
    3. Gem filen, og upload den til din hostingkonto.