VPS4 Hosting Hjælp

Aktivér yderligere domæner på en cPanel-konto på min 4. generations server

Når du bruger standardindstillingerne til at tilføje en cPanel-konto på din 4. generations server ved hjælp af WHM, kan du ikke tilføje yderligere domæner. Det er let at ændre denne indstilling, så du kan bruge så mange yderligere domæner, som du vil.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. Klik på Start WHM.
  4. På den primære WHM-side skal du vælge Kontofunktioner > Rediger en konto, og derefter skal du vælge kontoen på listen og klikke på Rediger. Men hvis du kun har én konto, skal du gå videre til det næste trin.
  5. I afsnittet Ressourcebegrænsninger skal du ud for Yderligere domæner indtaste et tal for at angive mængden af yderligere domæner for denne konto eller vælge Ubegrænset.
  6. Klik på Gem nederst på siden Rediger en konto.