Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivering af cachelagring på din Windows -hostingkonto vha. ClientCache

Med vores Windows -hostingkonti kan du oprette cachelagringsregler for at forbedre dit websites hastighed ved at bruge clientCache i din Web.config -fil.

Microsoft har instruktioner i implementering af clientCache her samt mere detaljerede oplysninger om elementet her .

Eksempel

Microsoft bruger følgende eksempelkode i en Web.config for at aktivere cachelagring:

konfiguration > system.webServer > staticContent > clientCache cacheControlMode = "UseExpires" httpExpires = "Tirsdag 19. januar 2038 03:14:07 GMT" / > /staticContent > /system.webServer > /konfiguration >

Dette cachelagrer det indhold, du definerer som statisk, indtil den 19. januar 2038.