Aktivér cachelagring på min Windows -hostingkonto med clientCache

Med vores Windows -hostingkonti kan du oprette cachelagringsregler for at forbedre dit websites hastighed ved at bruge clientCache i din Web.config -fil.

Microsoft har instruktioner i implementering af clientCache her samt mere detaljerede oplysninger om elementet her .

Eksempel

Microsoft bruger følgende eksempelkode i en Web.config for at aktivere cachelagring:

konfiguration > system.webServer > staticContent > clientCache cacheControlMode = "UseExpires" httpExpires = "Tirsdag 19. januar 2038 03:14:07 GMT" / > /staticContent > /system.webServer > /konfiguration >

Dette cachelagrer det indhold, du definerer som statisk, indtil den 19. januar 2038.