Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivering af SSI for HTM- og HTML -filer til Plesk -delte hostingkonti

Plesk yder indbygget support til Server Side Include -scripting til SHTML-, HTML- og HTM -filer.

Sådan aktiveres SSI -support for HTML- og HTM -filer

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Klik på Hostingindstillinger ud for det domæne, som du vil bruge.
  5. I afsnittet Web Scripting og Statistik skal du vælge både SSI -support og (brug SSI til *.htm-, *.html -filer) .
  6. Klik på OK.

Hvis SSI -scripting stadig ikke virker, skal du muligvis tilføje følgende handler til afsnittet he system.webServer i din Web.config -fil:

håndteringsmaskiner > add name = "SSINC-html" path = "*. html" verb = "*" modules = "ServerSideIncludeModule" resourceType = "File" requireAccess = "Script" / > /handlers >