Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivering af Wincache's Opcode -cache

Wincache er en PHP-udvidelse, som Microsoft® skrev for at forbedre ydelsen for PHP-applikationer på Windows-baserede platforme. Alle Windows-hostingkonti med webhosting har adgang til Wincache's effektivitetsforbedrende styrke, men det er som standard deaktiveret.

Du kan finde ud af mere om, hvordan Wincache fungerer, ved at besøge PHP.net .

For at aktivere dine php -scripts til at cachelagre i hukommelsen (kaldet en opcode -cache), skal du redigere din kontos php5.ini -fil for at inkludere dette direktiv:
[wincache]
wincache.ocenabled = 1

Bemærk: Denne indstilling påvirker alle PHP -scripts på hostingkontoen. Aktivering kan forstyrre andre programmer, du har installeret.

Der kan gå op til fem minutter, før denne ændring bliver aktiv på dit website. For at se om den er aktiv, skal du åbne en almindelig teksteditor og oprette en fil med navnet phpinfo.php . Indsæt følgende linje:
< phpinfo();="">

Gem denne fil til roden på dit website, og gennemse derefter til ditdomæne.com/phpinfo.php .

Parameteren wincache.ocenabled vises som Til for den lokale værdi.