Opret mit WordPress -site

Millioner af hjemmesider kører på WordPress, fordi det er alsidigt, effektivt og brugervenligt. Lad os få dit WordPress -site i gang.

Bemærk: Hvis din hostingplan ikke følger med WordPress, skal du først installere WordPress.

1: Vælg et WordPress -tema

Temaer bestemmer dit websites generelle udseende og følelse, såsom skrifttyper og farver, og de har forskellige funktioner. Vælg mellem tusindvis af gratis og premium -temaer for at finde et, der tilpasser din visuelle identitet med dit brand.

2: Tilføj sider til dit site

Når dit website er velorganiseret, er det mere intuitivt for besøgende at gennemse dem. Planlæg en oversigt over dit site på forhånd, og gruppér lignende oplysninger på samme side. Du kan f.eks. Tilføje sider Hjem, Om os, Kontaktpersoner og Galleri for at nævne nogle få.

3: Føj indhold til din side

Tilføjelse af relevant indhold hjælper med at opbygge tillid, fordi det lader besøgende besøge dit brand bedre. Når du har tilføjet alle dine sider, er det tid til at beskrive din virksomhed. Byg hver side med tekst, billeder, udtalelser og andre typer indhold, der passer til siden.

4: Vælg din hjemmeside

Førstehåndsindtryk betyder noget. Din hjemmeside vises som standard, når nogen besøger dit website, så dine vigtigste oplysninger bør være her.

5: Tilføj sider til navigationsmenuen

Hjælp dine besøgende med at udforske dit site og skift hurtigt mellem sider ved at føje dem til din navigationsmenu.