Web- og klassisk hosting Hjælp

Aktivering og deaktivering af plugins i WordPress

WordPress tilbyder et stort antal plugins, der kan tilføje funktionalitet til dit site. De varierer fra antispam-forumfiltre til at hjælpe dig med at opbygge et lille socialt netværk.

Sådan aktiveres et plugin

1. Log ind på WordPress.
  2. Klik på Plug-ins.
  3. Klik på Tilføj ny.
  4. Søg efter det plugin, du gerne vil bruge, og klik derefter på Installer nu.
  5. Klik på Aktiver plug-in.

Hvordan du administrerer og anvender plug-in afhænger af udvikleren. Du kan gennemse alle de aktuelt installerede plug-ins ved at klikke på Plug-ins i menuen.

Nogle WordPress-plug-ins kan reducere dit sites ydelse. Når du deaktiverer plugins og derefter tester dit sites ydelse igen, kan du lettere køre fejlfinding på dine hastighedsproblemer. Du kan få yderligere oplysninger i Fejlfinding af WordPress.

Sådan deaktiveres WordPress-plug-ins

1. Log ind på WordPress.
  2. Klik på Plug-ins.
  3. Vælg alle de plug-ins du vil deaktivere, gå til menuen Massehandling og vælg Deaktiver og klik derefter på Anvend.