Aktivér og deaktiver plugins i WordPress

WordPress tilbyder et stort antal plugins til at tilføje funktionalitet til dit site. De spænder fra antispam-kommentarfiltre til at hjælpe dig med at opbygge et lille socialt netværk. Du kan nemt aktivere eller deaktivere plugins for at tilføje eller fjerne visse funktioner eller til fejlfindingsformål.

Bemærk: Du skal installere et plugin, før du kan aktivere eller deaktivere det.

1. Log på WordPress.
  2. Fra menuen til venstre skal du vælge Plugins .
  3. Vælg alle de plugins, som du vil aktivere, eller vælg alle de plugins, du vil deaktivere.
  4. Vælg Massehandlinger > Aktivér (eller Deaktiver ), og vælg derefter Anvend .
    Aktivering og deaktivering af plugins fra WordPress -dashboardet

Flere oplysninger

• Hvis du ikke kan logge på WordPress, kan du deaktivere plugins i din database eller med FTP .
  • Du kan se alle aktuelt installerede plugins ved at vælge Plugins i menuen til venstre. Du kan også vælge Aktiv for kun at vise aktive plugins eller Inaktiv for at vise deaktiverede plugins.
  • Nogle WordPress -plugins kan påvirke dit sites ydeevne. Deaktivering af plugins og derefter test af dit websites ydeevne igen kan hjælpe dig med at fejlfinde hastighedsproblemer.
  • For hjælp til WordPress -fejlfinding henvises til Fejlfinding af WordPress . Hvis du ikke selv vil beskæftige dig med WordPress -fejlfinding, har vi også en WordPress Premium -supporttjeneste, der kan tage sig af det for dig.