Giv mine kunder mulighed for at afhente ordrer personligt

Hvis du sælger fysiske produkter både online og personligt, skal du tillade kunder at købe deres varer online og derefter afhente dem personligt.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Commerce og derefter vælge Generelt under Indstillinger for forsendelse .
  1. Ved siden af Personlig afhentning skal du vælge Tilføj ellerrediger blyantikon Rediger .
  2. Skriv hvordan du ønsker at kunder skal se denne indstilling navngivet når de tjekker ud. F.eks. "Personlig afhentning" eller "Butiks afhentning".
  3. Juster om nødvendigt afhentningsstedet. Felterne udfyldes på forhånd fra dine virksomhedsindstillinger . Ændringer, du foretager her, påvirker kun denne afhentningsadresse.
  4. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet Mine produkter er tilgængelige til øjeblikkelig afhentning , får dine kunder straks besked om, at deres ordre er klar til afhentning. Hvis feltet ikke er markeret, skal du manuelt give kunderne besked, når ordrer er klar til afhentning. Selv ordrer, der er tilgængelige til øjeblikkelig afhentning, har en buffertid, der kan tilpasses, før de er klar.
  5. Hvis du vil, kan du tilføje specifikke instruktioner til afhentning af ordrer. Disse instruktioner vises til kunder på kassen.
  6. Skift til Tillad kunder at angive foretrukne afhentningsdage og -tider inden for de indstillede timer ved kassen slås til, hvis du vil have kunder til at kunne konfigurere bestemte tidspunkter for at afhente deres ordre.
    • Angiv specifikke dage og klokkeslæt, som kunder kan afhente deres ordrer. Hver dag kan have op til to tidsvinduer.
    • Vælg tidsblokke, hvor kunder kan afhente deres ordre. Hvis folk f.eks. Kan samle op fra kl.
    • Begræns, hvor langt i fremtiden kunder kan forsinke planlægningen af et tidspunkt, hvor de skal hente deres ordre, op til 90 dage ud.
    • Hvis du har markeret afkrydsningsfeltet ovenfor for øjeblikkelig afhentning og har valgt 10 minutter til ASAP -ordrer, vil kunderne se "ASAP (Klar om ca. 10 minutter)", når de går til kassen. Hvis du har valgt 3 dage til ASAP -ordrer, og i dag er mandag, er den første tilgængelige dato, hvor folk kan afhente deres ordre, fredag (vent tirsdag, onsdag og torsdag).
  7. Vælg Gem . Dine indstillinger er live, og du behøver ikke udgive dit site igen.
  8. Bemærk: Hvis du er nysgerrig efter, hvordan processen er for dine kunder, kan du selv teste kassen. Åbn dit website i en ny fane eller et nyt vindue, og læg et produkt i din indkøbsvogn, og vælg derefter Gå til kassen . I det første trin skal du vælge Personlig afhentning . Når du er færdig, skal du vælge Gå tilbage til butik og fjerne varen fra din indkøbsvogn.